Askim Og Spydeberg Sparebank

Skiptvet Rittet Sponsorer

Skiptvet Rittet Sponsorer

Vi er lokalbanken siden 1859! for oss er hver enkelt kunde viktig, samt det å kunne bidra til å skape et trygt, godt og aktivt lokalsamfunn. hos oss får du en serviceinnstilt rådgiver med lokalkunnskap, som tar raske beslutninger og som er med deg gjennom hele livet, i opp og nedturer. Askim & spydeberg sparebank. kundeservice: 47 69816200. kontakt oss. bokmål english. Download askim og spydeberg sparebank. and enjoy it on your iphone, ipad, and ipod touch. ‎the mobile bank gives you full control and easy access to most bankservices on your mobile phone. easy and secure!. Askim & spydeberg sparebank. powered by sdc a s Økonomi. alle. 121. inneholder annonser. legg til i ønskelisten. · kjøpe og endre fond, samt se verdiutvikling. Askim sparebank er en lokal sparebank for privatkunder og mindre bedriftskunder i askim og spydeberg. 4 1830 askim telefon 69 81 62 00. download askim og spydeberg sparebank. see screenshots and learn more about askim og spydeberg sparebank.

Askim Og Spydeberg Sparebank Sml Lighting

Askim Og Spydeberg Sparebank Sml Lighting

Askim og spydeberg sparebanks styreleder, per morten Ødegaard, bekreftet den gang at medieoppslagene som banken viser til i børsmeldingen dreier seg om to saker finansavisen har publisert. i den første saken, som ble publisert søndag forrige uke, omtales altså et lån som banken ga ut til en bekjent av henning solberg tilbake i 2016. Der går det frem at styret i askim og spydeberg sparebank gjennomførte et møte med representanter fra finanstilsynet mandag 29. november. «styret redegjorde i møtet med finanstilsynet om de faktiske omstendighetene i sakene som er omtalt i media og annen relevant informasjon», heter det i meldingen. Askim & spydeberg sparebank skriver i en melding at styret i banken nylig er gjort oppmerksom på medieoppslag som omhandler bankens adm. direktør. «det er påstander om alvorlige forhold, som inntil nå har vært ukjente for styret i banken og som er egnet til å svekke tilliten til banken», skriver banken.

Askim Og Spydeberg Sparebank Sml Lighting

Askim Og Spydeberg Sparebank Sml Lighting

Askim Og Spydeberg Sparebank Sml Lighting

Askim Og Spydeberg Sparebank Sml Lighting

Askim & Spydeberg Sparebank

dekninger på bilpluss. vi starter opp et ungdommens bankstyre. er du ungdom og ønsker å være med å utvikle lokalmiljøet for barn og ungdom? les mer på asbank.no og send 18 års samtale i banken. omtenksom, ukomplisert og engasjert. våre rådgivere har bedriftsbesøk som hovedfokus. de er omtenksomme, ukompliserte og engasjerte rådgivere. vi er fortsatt en liten lokal sparebank. men når det kommer til det som virkelig betyr noe, er vi større. det handler om å gjøre store drømmer til virkelighet og om å Årlig gjennomgang av engasjement hos oss er både omtenksomt og ukomplisert. her vår kunderådgiver merete med en årlig gjennomgang med sine kunder. utført av: jonas ingstad 47 94 97 22 25 [email protected] jonasingstad . utført av: jonas ingstad 47 94 97 22 25 [email protected] jonasingstad .

Related image with askim og spydeberg sparebank

Related image with askim og spydeberg sparebank