Pian Cecupak

Alami Kesukaran Bernafas Pian Cecupak Dikejarkan Ke Hospital Astro Awani

Alami Kesukaran Bernafas Pian Cecupak Dikejarkan Ke Hospital Astro Awani

Follow us on instagram and subscribe to our telegram channel for the latest updates. kuala lumpur, jan 27 — comedian pian cecupak, whose real name is mohd rafik abdul raman, died at 11pm yesterday at his mother’s sentul murni flats in taman datuk senu, sentul here. he was 52. this was confirmed by his sister hasnah when contacted by bernama. En.pian cecupak , ada 4 jenis minyak : minyak panas merah cap kuda hitam (mal 08080862xc) minyak panas cap kuda hitam (mal 08080863xc) minyak panas kayu putih cap kuda hitam (mal 08080864xc) minyak serai sejuk cap kuda hitam (mal 08082447xc) kementerian kesihatan malaysia (kkm) telah meluluskan keluaran minyak angin syarikat kami. Kuala lumpur: pelawak dan pengacara pian cecupak, 52, meninggal dunia selepas ditemui terjatuh dalam bilik air di kediaman ibunya di flat sentul murni malam tadi. adiknya hassenah berkata, abangnya ditemui oleh ibunya dalam keadaan tidak sedarkan diri di dalam bilik air sekitar jam 8 malam tadi. "punca kematiannya belum diketahui. sepatutnya. Biodata terkini. nama sebenar: mohd rafik bin abdul raman. nama komersial: pian cecupak. umur: 52 tahun (2022) tarikh lahir: 29 mac 1970. keluarga: anak kedua daripada enam adik beradik. kerjaya: pelawak dan pengacara. Pian cecupak meninggal dunia. petaling jaya – pelawak pian cecupak telah menghembuskan nafas terakhirnya selepas terjatuh di bilik air di kediaman ibunya di pangsapuri sentul murni, taman dato senu, sentul, kuala lumpur. menurut adiknya, hassenah, abangnya ditemui dalam keadaan tidak sedarkan diri oleh ibunya di dalam bilik air sekitar pukul.

Ingatkan Dah Berubah Tapi Pian Cecupak Buat Hal Lagi Mynewshub

Ingatkan Dah Berubah Tapi Pian Cecupak Buat Hal Lagi Mynewshub

Kuala lumpur: pelawak pian cecupak atau nama sebenarnya mohd rafik abdul raman, 52, meninggal dunia pada 11 malam tadi, di kediaman ibunya di flat sentul murni, taman datuk senu, sentul di sini. Pian cecupak meninggal dunia. kuala lumpur: pelawak dan pengacara, pian cecupak, 52, menghembuskan nafas terakhir dipercayai serangan jantung di kediaman ibunya di taman datuk senu, sentul, di sini, jam 8 malam tadi. berita pemergian anggota kumpulan lawak jenaka, cecupak yang popular era 1990 an itu disahkan adik perempuan, hassenah abdul raman. 27 januari 2022, 1:42 am. kuala lumpur : pelawak yang terkenal dengan kumpulan cecupak, mohd rafik abdul rahman atau pian, dilaporkan meninggal dunia sekitar 8 malam tadi di kediamannya, dipercayai akibat mengalami serangan jantung. perkara tersebut dimaklumkan oleh adik pian, hasenah, yang memberitahu allahyarham abangnya itu telah ditemui.

Pian Cecupak Syok Sendiri Gosip Sensasi

Pian Cecupak Syok Sendiri Gosip Sensasi

Pian Cecupah Latah Oh Latah

program popular yang membawakan perkembangan dan berita terkini industri hiburan tanah air. pian cecupak antara yang allahyarham pian cecupak pergi dalam keadaan qiam tangan macam sedang solat, menghadap kiblat. artikel berkaitan: penyandang trofi artis versatil popular abpbh 29 & 30 ifa raziah a.k.a miss diva memberikan sumbangan kepada sahabat baik selamat kembali ke channel koleksi campurhangus 2.0, jangan lupa subscribe channel ini sbg tanda sokongan! original portal kokoci yang diperkenalkan pada 2019 menyediakan pelbagai kandungan bersesuaian dengan kehendak orang muda. selamat kembali ke channel koleksi campurhangus 2.0, jangan lupa subscribe channel ini sbg tanda sokongan! original hidup allahyarham pelawak dan pengacara, pian cecupak, 51, yang meninggal dunia malam semalam banyak dihabiskan

Related image with pian cecupak

Related image with pian cecupak